Sicer nisem ravno neka "pridnica" kar se tega tiče. Tudi ne vlagam velikih količin. Malo tega in malo onega, kakor pač pokažejo ali kakšni viški na vrtu ali pa zgolj moj trenutni navdih, da bi pa nekaj vložila. Domačo vegeto smo že shranili in skuhali nekaj slivovega džema.
Klasična in vedno dobra pečena rdeča paprika.Vedno tak zanimiv dogodek, ko zadiši po pečeni papriki, le ta kasneje med lupljenjem polzi pod prsti ...
Za vložnine se tudi nič kaj pretirano ne obremenjujem z recepti. Delam pač nekako "na uč", po občutku, po spominih tam nekje v glavi .... bi lahko človek rekel. Seveda vsako leto znova preverim po spletu, če bi naletela na kak nov recept, ki bi bil
"ponucen" tudi za mene. Skoraj vedno se odločam za vroče polnjenje in ohlajanje
"pod dekco". Tudi ta dva današnja shranka sta takšna.
Mešanica paprik in paradižnikov (tako zelenih/polzrelih, kot že obarvanih), z dodatkom čebule in nekaj pekočih feferonov, čilijev
Ni komentarjev:
Objavite komentar