četrtek, 10. november 2016

Večna eleganca: Črno bela kombinacija 2

Ostajamo pri klasiki. Je nekako brezčasna, ujeta v pisanje različnih obdobij in vedno prisotna. Tudi letos se znajde na seznamu božično novoletnih smernic. Sicer je prikladno, da ji dodajamo tudi bleščeče elemente, ki so vsekakor nekakšen prav tako večni spremljevalec teh praznikov. Jaz jih tokrat nisem. Zaradi povezovalne niti z drugimi izdelki sem se temu odrekla.



Vsako leto poizkusim kaj novega. Tudi pri voščilnicah, ki so na vrsti danes. Tri, ki so oblikovno prav tako rezultat dela z ostanki papirjev. Stisnila sem še zadnje "kapljice" iz črno belih potiskanih papirjev, namesto da bi končali v košu za smeti. Poiskala sem še le malce neobičajno predlogo(samo zgibanje osnove), ki seveda prihaja iz tujih logov.


Preprosto - a zanimivo zgibanje. Voščilnice so narejene tako, da "sedejo" v običajno kuverto. Ko pa jih razpremo, je zgodba povsem drugačna.  Namenjene so tudi tistim, ki običajno raje vidijo, da samo dodajo svoj podpis na koncu voščila in je To To.




1 komentar:

Anonimni pravi ...

Play Baccarat for Real Money – How to win Big If You Play
With the 온카지노 rules here you'll find that we explain the process 바카라 사이트 of wagering on the หารายได้เสริม game you prefer to play. Learn how to play Baccarat online.